INTRODUCTIE

LOOPT U DOOR MIJN SITE 
EN LAAT U VERRASSEN!

 

 Na 25 jaar in o.a. Den Haag werkzaam te zijn geweest als secretaresse in verschillende branches bij zowel kleine als grote ondernemingen, nationale en internationale organisaties en de overheid heb ik genoeg ervaring opgedaan in dit mooie servicegerichte vak om zelf het ondernemerspad op te gaan met een onstuimige hoeveelheid energie en boordevol ideeën.

In onze moderne, vaak onpersoonlijke tijd hecht ik juist grote waarde aan persoonlijke benadering in de goede zin des woords en aan het leveren van service. Om mij te onderscheiden van andere secretariële ondernemingen bied ik u de mogelijkheid alle onderdelen waar mijn vak uit bestaat apart in te kopen. Bijvoorbeeld uw mailing verzorgen, adressenbestand bijwerken, vergaderingen notuleren, gastvrouw zijn op uw evenement, de facilitaire organisatie ervan verzorgen, op korte termijn uw secretariaat versterken in geval van ziekte of zwangerschapsverlof of gewoon omdat u onverwacht zonder secretariële kracht bent komen te zitten. Maar bijvoorbeeld ook een onderzoek naar de interesse in uw product of het schrijven van een ‘hulp tot professionalisering’.

Ook kan ik u ondersteunen bij de reorganisatie, verbouwing, (her)inrichting van uw secretariaat. Kortom veel, zo niet alles is mogelijk! Mijn wijze van werken is eenvoudig en inzichtelijk. Een eventuele opdracht die in de avonduren moet worden uitgevoerd, vormt voor mij geen probleem. Wie weet kunnen wij op verschillende zakelijke gebieden iets voor elkaar betekenen. Dank bij voorbaat voor de tijd die u heeft genomen deze introductie te lezen. Loopt u door mijn site en laat u verrassen! Juliette Rocchi